About

 

 Welkom bij de website van Wild Wicked and Free!
Mijn naam is Sascha, en ik ben de oprichtster van Wild Wicked and Free. In 2020 ben ik begonnen met het idee om Wierook te gaan verkopen, ik kan mijn eerste inkoop nog goed herinneren, ik wist meteen dat ik dit door wilde zetten! Al gauw verkocht ik nog veel meer mooie spullen erbij en begon het tijd te worden om ook een website te gaan maken! Van websites maken wist ik nog niet heel veel, maar met veel uitproberen en opnieuw beginnen en weer opnieuw beginnen ;) is Wild Wicked and Free geboren! Ook heb ik heel veel hulp gehad van lieve vrienden die me op weg konden helpen met deze start! Dank jullie wel hiervoor!
Mijn interesse voor de producten die ik verkoop heb ik al van kleins af aan, de natuur, geuren en het mystieke sluit dan ook volledig aan in wie ik ben en hoe ik in het leven sta!
Ik run dit bedrijfje alleen, maar zeker ook met steun van familie en vrienden die er voor zorgen dat ik deze droom blijf volgen. 
Ik hoop dat je net zo enthousiast bent over de collectie's die ik voor jouw met zorg en veel liefde uitzoek en blijf vooral en voor altijd Wild Wicked and Free!
Heel veel liefs Sascha 
kvk: 17182904