Kristalsrasters

Wat zijn kristalrasters?

Kristalrasters of kristallay-outs kunnen soms krachtiger zijn dan het gebruik van een enkel kristal voor een bepaald doel. Ze worden gemaakt door kristallen in een kristalrooster sjabloon te plaatsen om energie naar een doel te leiden. De kristallen worden dan opgeladen met jouw intentie en energie

Meerdere kristallen die in specifieke geometrische patronen zijn geplaatst, produceren verenigde energievelden. Energie Rasters van verschillende vormen kunnen worden gecreëerd met verschillende effecten op het bewustzijn.

 

Waarom een ​​kristalraster gebruiken?

Een raster kan worden opgezet voor een eenvoudig doel, zoals voor:

 • Rustig slapen
 • Voor gezondheid
 • voor genezing
 • Overvloed op alle niveaus
 • Voor uw huis

of iets uitgebreider:

 • Een ruimte reinigen en beschermen
 • Kristallen opladen
 • Droom/meditatieve toestanden induceren
 • Channelen
 • Energie opwekken
 • Bewegende energie/bijlagen
 • Chakra's openen/opruimen
 • Een medicijnwiel maken om contact te maken met natuurgeesten
 • Toegang tot Akasha-kronieken, vorige/toekomstige levens enz.

Check hier de mooie Crysta Grids / Kristalrasters van Wild Wicked & Free!

Locatie van een kristalraster

Roosters kunnen in verschillende formaten worden opgesteld . Een klein raster kan op een tafel in een kamer worden geplaatst, of ze kunnen worden opgesteld om uw huis of het hele pand op te nemen. Ze kunnen bijna overal worden geplaatst om energie te vergemakkelijken/op te wekken:

 • Bij speciale evenementen om energie op te halen voor de gelegenheid
 • In je tuin om weer in contact te komen met natuurgeesten
 • In uw genezing ruimte om uw werkruimte te activeren, op te ruimen en te beschermen
 • Thuis of op kantoor

Stappen voor het opzetten van jou Raster!

1. Bepaal het doel ervan - duidelijk zijn over waar je raster voor is, is de eerste stap, omdat het je gevoelens, gedachten en intenties zal concentreren en versterken. Een duidelijke focus hebben is de sleutel tot het versterken van de energie van het kristal. Je intentie is wat je gaat gebruiken om de kristallen op te laden.

 

Crystal Grid - Kristalraster

 

2. Bepaal de maat - een kristalraster is net zo krachtig als een rooster dat groot genoeg is om erin te liggen. Soms wil je misschien de energieën van de kristallen voelen terwijl je erin ligt.

3. Zoek een locatie - Als je een raster maakt om beter te slapen, zal rond je bed een voor de hand liggende locatie zijn. Als u een kleiner raster maakt, is het een belangrijke factor om ergens te vinden waar het niet zal worden gestoord zolang u het wilt instellen. Onthoud dat als je je kristallen verplaatst, je de formatie verandert die de vibratie verandert en daarom minder effectief kan worden voor het doel dat je bedoeld hebt. Je kunt via je intuïtie controleren en vragen of je het raster moet resetten.

4. Maak de ruimte schoon en schoon - dit zuivert en zuivert de energie op de locatie die je hebt gekozen. Elke methode voor het opruimen van de ruimte zal werken, zoals het branden van salie, of het aansteken van wierook en kaarsen

5. Reinig en laad je kristallen op - raadpleeg kristal reinigingstechnieken om je kristallen te reinigen voor gebruik. Het opladen van je kristallen is ook een belangrijke stap. Dit programmeert de kristallen om op hun hoogste goed te worden gebruikt voor alle betrokkenen en maakt ook bekend dat alleen de meest positieve energie door het kristal mag stromen. 

Om je kristal op te laden:  Kan je verschillende technieken gebruiken, en daar valt ook veel over te lezen, ik hou het heel simpel door ze op te laden bij volle, of nieuwe maan.,of af te spoelen in natuurwater, of in de zon te leggen. Wel even goed checken bij welke steen je welke techniek gebruikt, niet alle stenen kunnen bijvoorbeeld tegen water en zullen oplossen, en sommige niet tegen zonlicht want dan zal hun kleur doen verbleken, en dat is toch zonde!

Ik voel eigenlijk altijd heel intuïtief aan wanneer ik de stenen op moet laden.

6. Kristallay-out - Gebruik je intuïtie of informatie die is verzameld over de principes van Heilige Geometrie, leg je kristallen op de door jou gekozen locatie.

7. Mediteer en bekrachtig het raster - ontspan en centreer jezelf, visualiseer je doel alsof het al is bereikt met een kalme geest en positieve intentie.

8. Zeg een gebed van dankbaarheid - Dit is 1 van de belangrijkste en meest krachtige acties die je kunt gebruiken om te helpen bij het manifesteren van het doel van je raster.

Heel veel plezier van het maken van jou kristalraster! 

Be Wild

Be Wicked 

Be Free

xx Sascha