De Suncatcher!

De Suncatcher!

De suncatcher is een bron van visuele harmonie en harmonisering van jouw omgeving!

De meerdere facetten van het kristal reflecteren alle kleuren van het lichtspectrum en verspreiden ze in alle richtingen.

Met de Wild Wicked and Free suncatchers zal jouw ruimte ( kamer, tuin, praktijkruimte)  prachtig sprankelen. Je zult genieten van de voordelen van heilige geometrische symbolen en de effecten van harmonieuze kleuren overal om je heen. Je ruimte wordt rustgevender en harmonieuzer.

Onze suncatchers zijn vooral aantrekkelijk voor mensen die de energie in hun huis in balans willen brengen en op zoek zijn naar decoratieve en Feng Shui-objecten met betekenis.

1- De suncatcher om negatieve energieën op te lossen

Op het moment dat je een suncachter aan je gordijnroede of bij een raam hangt zul je zien dat de hele sfeer in huis verandert. Het belangrijkste is dat de zonnestralen door het prisma heen kunnen gaan.

De oorsprong van het licht dat we zien is de zon, haar stralen komen naar ons toe als kleine flonkeringen die de elementen vervoeren die nodig zijn voor het leven en de groei van planten, dieren en mensen.

Bij het passeren van de Suncatcher wordt deze straling versterkt door de structuur van de heilige geometriesymbolen.


2- Als de zon de Suncatcher raakt.

De straal gaat naar beneden in het prisma en geeft de 7 kleuren. Wanneer zonlicht door een prisma gaat, valt het uiteen in 7 kleuren die in de regenboog voorkomen.

De chromatische taal, de taal van kleuren, omvat 7 hoofdkleuren.

Elke kleur heeft een kracht, een kwaliteit, een intelligentie die, wanneer het samenkomt perfectie kan brengen.

  • - De kleur rood dynamiek.
  • - Oranje brengt innerlijkheid.
  • - Geel straalt en brengt subtiliteit.
  • - De groene kleur verhoogt de energie, ontwikkelt dingen, brengt groei.
  • - Blauw kalmeert, verbreedt, opent de deuren van het oneindige.
  • - Indigo structureert, organiseert, brengt orde en kracht die voortkomt uit stabiliteit.
  • - Violet reinigt, brengt het essentiële naar boven, wat puur en waar is, en vernietigt en verteert de rest.


Het prisma is de 7 kleuren, de 7 chakra's, de 7 krachten.

Gekleurd licht staat erom bekend negatieve stemmingen te kalmeren, meer vreugde en optimisme te brengen en emoties te reguleren.

Kleuren kunnen u een onvermoede ondersteuning bieden in uw dagelijks leven. Licht is een bron van kracht en rijkdom.

Wat is chromotherapie?

Chromotherapie of kleurentherapie is een zacht en complementair medicijn dat licht gebruikt om op zowel fysiek als psychisch niveau in te werken. Het is een methode van harmonisatie en genezing van bepaalde aandoeningen, fysiek of emotioneel, door het gebruik van kleuren. Kleuren hebben een directe invloed op lichaam en geest. Kleurentherapie is een mengeling van psychologie, kunst, natuurkunde en geneeskunde.

We vergeten vaak dat licht essentieel is voor het welzijn van levende wezens. De golflengten die door de kleuren worden uitgezonden, zenden trillingen uit die onze levende cellen beïnvloeden.

Gekleurde lichttherapie kan op veel dingen gunstige effecten hebben: stress, depressie, vermoeidheid, slaapproblemen, migraine, angst...

Kleuren zijn een bron van vele prikkels, zoals de wijziging van bepaalde stemmingen die uw algehele balans beïnvloeden. Kleuren kunnen vitale energie kalmeren of zelfs verhogen, of bepaalde aandoeningen verminderen en of in ruststand brengen.

3- De suncatcher om een ​​zen-sfeer te creëren

De wet van universele harmonie vertelt ons dat alles belangrijk is. Elk detail telt, maar voor het welzijn van het geheel. Elke vorm, kleur, geur, geluid, intelligentie heeft zijn rol, zijn waarde, zijn nut. Dit is een wet die overal te vinden is: de wet van overeenstemmingen, waarop alle voorschriften van de magische wetenschap zijn gebaseerd.

Jouw suncatcher zal visueel mooi zijn om naar te kijken. Door zijn prachtige energie in de ruimte uit te stralen, zal hij bijdragen aan het creëren van een zen-gevoel in jouw huis.

Kijk hier voor de gehele collectie suncatchers!