Rope Incense

Paropakaram!

Toen ik mij Webshop begon was ik op zoek naar mooie heerlijke en vooral eerlijke wierook!

De markt is zo verandert en heeft het oude vak van het maken van handgerolde wierook vervangen door grote fabrieken te plaatsen, waardoor er veel mensen hun baan zijn kwijtgeraakt.

Paropakaram dacht dat moet en kan anders!

Wanneer passie en creativiteit aan het werk zijn, ontstaat een unieke kwaliteit. Paropakaram werkt op partnership basis met mensen in ontwikkelings- en opkomende landen met als doel betere leefomstandigheden met duurzame perspectieven te creëren. Het resultaat is indrukwekkend: traditionele handwerktechnieken uit een millennia-oude cultuur kunnen direct bij de producerende ambachtslieden worden verkregen - zonder omwegen.

Paropakaram zet in op transparantie: we laten zien wie wat produceert, waar. We zijn goed genetwerkt met sociale instellingen, met workshops voor mensen met een handicap, evenals met onafhankelijke en ontwikkelingsorganisaties.

 

Hand Rolled with Love by....

Een zorgvuldig geselecteerde melange van Ayurvedische kruiden met een vleugje kamfer, de wierook heeft een kalmerend effect op de geest en ondersteunt de diepte in meditatie.100% natuurlijk.

Paropakaram ondersteunt de families met tweemaal de gebruikelijke marktprijs voor de Rope Incense.

Exclusief

De exclusieve wierook wordt gebruikt voor energetische zuivering en brengt licht en kracht in de kamer. Voor de productie van de koorden worden alleen 100% natuurlijke ingrediënten gebruikt en er worden geen kunstmatige ingrediënten gebruikt.

Gedraaid van handgemaakt traditioneel Nepalees Lokta-papier, dat alleen gewonnen mag worden door de inheemse, afgelegen en veelal zeer arme dorpelingen.
Steun vrouwen in Nepal direct met jouw favoriete geur
Touw wierook  komt traditioneel uit Nepal. Elk gezin maakt zijn eigen geheime recept in individueel geurende wierookstokjes. Vooral gezinnen met een laag inkomen proberen hun huishoudbudget aan te vullen met traditionele werken. We hebben een eerste reeks gezinnen direct voor onze productie ingeschakeld en kunnen hen continu ondersteunen met een klein maar regelmatig inkomen.
6
sabina
5
santi
7
Srijana

Hoe gebruik je het?

Het snoer wordt aan het dikkere uiteinde verbrand totdat het vanzelf brandt, uitgeblazen en in een vuurvaste kom geplaatst. Om de basis te beschermen tegen vallende as, plaatst u het snoer helemaal in de kom. Normaal zal een snaar langzaam roken gedurende 30 minuten en mag niet branden.
Of je gebruikt hiervoor een speciale touw wierookbrander waar je het aan kan hangen.

Recept

Traditioneel bevat wierook uit Nepal een mengsel van kamfer en geneeskrachtige kruiden uit de regio. Elke familie tovert zijn eigen recept tevoorschijn, dat staat beschreven op de verpakking.
Empowers low income families in Nepal!