Kaarsen Magie & Manifistatie

Kaarsen magie & Manifistatie

Het gebruik van kaarsen bij rituelen en het manifesteren is echt al eeuwen oud!
Wie heeft er niet wel eens een kaarsje aangestoken voor iemand die iets belangrijks gaat doen, of voor iemand die het niet zo goed gaat? Kijk bijvoorbeeld naar verjaardagen waar er kaarsen op de taart worden gezet en bij het uitblazen je een wens mag doen! op deze manier manifesteren we iets.
Dus het is eigenlijk heel simpel maar welke kleur kaars gebruik je en wanneer?

Hoe je kunt manifesteren met kaarsen magie?

Kaarsmagie voor manifestatie

 

Kaarsmagie voor manifestatie - Altaar

Hoe een manifestatiekaars te gebruiken

Gebruik de juiste kaars kleur voor uw intentie!

Kaarsen zijn magische hulpmiddelen die werken met het vuurelement en de wilsenergie. 

Elke kleur heeft een betekenis, een dag, een planeet en een spirituele betekenis. Dit in gedachten houden terwijl je mediteert of je magische werk doet, kan je helpen gefocust te blijven op je intentie.


Controleer de maanfase

Waarom kan de maanfase belangrijk zijn? Omdat, afhankelijk van wat de maan doet, zijn energieën met of tegen je intentie kunnen werken.Ik zet kaarsintenties het liefst op nieuwe of volle maan als dat mogelijk is. Nieuwe manen zijn het beste om intenties te zetten als je iets wilt binnenhalen. Volle manen zijn het beste om dingen los te laten en om dankbaarheid te tonen voor je intenties voor de nieuwe maan.

Kaarsmagie voor manifestatie - Maanstanden

Je kan ook je kaars bewerken

Sommige manifestatie- of magische kaarsen zijn infused met oliën, kruiden of ze zijn gecarved met symbolen. Gebruik kruiden of oliën die verband houden met uw intentie. Als je bijvoorbeeld een liefdesbetovering doet, kun je een roze kaars insmeren met rozenolie en er verse rozemarijn over strooien.

De kaarsen van Wild Wicked & Free zijn infused met Rozemarijn olie

Rozemarijn zuivert lichaam en geest en stimuleert een blijde, optimistische sfeer. Rozemarijn is een paranormale beschermer, in huis tegen negatieve invloeden. Je kan deze kaarsen verder bewerken naar jouw inzichten!

Hoe begin je?

Kaarsenmagie voor manifestatie - Kaarsenritueel aansteken

Kies een plek in huis waar de kaars veilig ongestoord kan branden. Idealiter is dit een plek waar u het kunt controleren. Het is niet goed om kaarsen te laten branden waar je ze niet kunt zien of wanneer je slaapt.Ik doe liever de lichten uit en sluit eventuele afleidingen uit voor het volgende deel.

Concentreer of mediteer enkele ogenblikken op je intentie. Krijg je verlangen echt duidelijk in je gedachten.Steek de kaars aan, terwijl je je intensies uitspreekt. Vraag het Universum wat je wilt en wees daar heel duidelijk over. Meen wat je zegt. Denk eraan, dit is wat je wilt laten ontstaan. Als je klaar bent sluit de intentie of spreuk af met de woorden die bij je overtuigingen passen.

Kaarsmagie voor manifestatie - Meditatie

Dit alles is een mooie manier om bewust met jou leven om te gaan, met wat je voelt, met wat je nodig hebt of wat je los wilt laten.

Heel veel plezier met maken van mooie spells en het zetten van je intensies!

En niet vergeten, laat je kaars nooit branden als je er niet bij bent voor je eigen veiligheid

Kijk ook eens naar:

Heksen Zakboekje
Symbolen, rituelen en bezweringen!

Dit is 1 van mijn Favourite!

Of je nu wat meer magie in je liefdesleven wilt, behoefte hebt aan een dosis geluk of af wilt van een nare gewoonte:) Dit zakboekje onthult de vele mysteries van moderne hekserij en laat zien hoe je de natuurkrachten kunt aanboren in jouw voordeel. Leer alles over de verschillende soorten magie, de fascinerende geschiedenis, de eeuwenoude symboliek en de basisprincipes van wicca. Ontdek hoe je aan de hand van eenvoudige spreuken liefde, gezondheid, geluk en positiviteit kunt aantrekken. Kortom, dit boekje bevat alles wat je nodig hebt om als moderne heks aan de slag te gaan.