Hoe werkt Pendelen?

Pendelen

Ik ben altijd gefascineerd geweest door de mystiek die om het pendelen heen hangt,

Hoe kan dat nou! dacht ik als kind altijd als mijn moeder en tante op een verjaardag jou wel eens even zou vertellen hoeveel kinderen je zou krijgen en of het een jongen of meisje zou worden door middel van het pendelen.

Dat deden ze gewoon met naald en draad,! Van rechts naar links is Ja en van boven naar beneden was Nee...of hoe zat het nou precies?

Toen ik wat ouder werd en in een winkeltje prachtige pendels tegenkwam was ik dan ook meteen verkocht, die moest ik hebben!

Ik dook de wereld in van het pendelen en ik kwam er al snel achter dat er verschillende manieren zijn om te pendelen.

Pendel

Hoe Pendel je eigenlijk?

De pendel beweegt door middel van je onderbewustzijn, je kan van te voren vaststellen wat jou ja en wat jou nee is.

Stel een vraag waar je zeker het antwoord op weet, Als de pendel bij een Ja antwoord van links naar rechts beweegt zal dit jou Ja zijn, en jou Nee antwoord is dan van boven naar beneden, en dan natuurlijk ook weer andersom, bij een Nee van links naar rechts is een Ja van boven naar beneden.

De soort steen die aan de pendel hangt kan ons helpen om een heldere connectie te krijgen met jezelf. bijvoorbeeld de pendel met Tijgeroog  beschermt tegen negatieve invloeden van buitenaf en geeft inzicht in onszelf en anderen. De Pendel met Amethist   werkt beschermend, zuiverend, ontspannend en inzichtelijk. Zo vervullen de pendels je eigen behoefte voor op dat moment!

Je kan een pendel boven iemands linkerhand houden, omdat deze het dichts bij het hart zit, of je gebruikt een speciaal Pendelboard hiervoor om antwoorden te krijgen.

Een ontspannen sfeer zal zeker helpen, dus steek een kaarsje aan en je lievelings wierook voor een lekker mystiek sfeertje wat het pendelen natuurlijk nog leuker maakt!

Het pendelen is geen toekomst voorspeller maar je onderbewustzijn wordt hier wakker gemaakt, en kan je op deze manier mooie inzichten geven!

Heel veel Plezier met het Pendelen!

Kijk Hier voor de verschillende Pendels, Boards en nog meer mystieke zaken!

Always Be Wild Wicked & Free

xx Sascha